Tarieven

Tarieven 

In de praktijk merken we dat het aanleren  van een nieuwe leefgewoonte tijd vraagt en dat dit ook steeds gepaard gaat met vallen en opstaan. Het is belangrijk dat je jezelf die tijd geeft, maar ook de ruimte creëert om te kijken wat voor jou valkuilen, aandachtspunten, … zijn.

Daarom start ik vanaf 1 mei 2019 met een aangepaste formule. Dit houdt in dat we starten met een intake zoals gewoonlijk, maar nadien meteen over gaan naar het inplannen van 4 volgende consultaties. De prijs hiervoor is éénmalig €60 voor de intake en €99 voor de 4 opvolgende consultaties. De intake zal 1 uur duren, de opvolgconsultaties 20 – 30 minuten.

Wil je graag maar éénmalig langskomen, dan kan dit natuurlijk uit. De prijs hiervoor bedraagt dan €60.

Want; It’s not a short term diet. It’s a long term lifestyle change.

Maak een afspraak

 

Kan je niet op een gemaakte afspraak aanwezig zijn?

Onvoorziene omstandigheden kunnen altijd gebeuren. Hier hebben we natuurlijk alle begrip voor. Als dit gebeurt, gelieve dan 24 uur vooraf uw afspraak te annuleren. Zo krijgen anderen ook de kans om verder geholpen te worden. Afspraken die de dag zelf geannuleerd worden, zullen aangerekend worden.

 

Samenwerking Kineti – sportbegeleiding

Om je nog beter te begeleiden bij het behalen van je persoonlijk doel hebben Timen (Kineti) en ik de handen in mekaar geslagen.  Graag bieden we jullie een starterspakket aan om zowel op vlak van voeding, als beweging er meteen in te vliegen en zo je doel te bereiken.

Dit starterspakket omvat:

  • Kennismakingsgesprek
  • Lichaamsanalyse
  • Voedingsschema op maat
  • 1 uur (of 2x30min) personal training

Kostprijs: €75

Via de meeste mutualiteiten heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling. De voorwaarden en bedragen hiervoor verschillen van mutualiteit tot mutualiteit. Voor meer info kan je terecht op de website van je mutualiteit of bij mij.